Coneix la zona 2017-05-10T19:13:55+00:00

L’Empordà és una comarca de la província de Girona que comprèn la Costa Brava, des de la frontera francesa fins a la Costa Brava Centre.
La comarca coincideix gairebé completament amb l’antic comtat d’Empúries que actualment es divideix administrativament en dos: el nord, l’Alt Empordà i el sud, el Baix Empordà.

El seu gran atractiu turístic és, sens dubte, la Costa Brava, que any rere any atrau multitud de visitants de tots els països europeus.

Al nord tenim els Pirineus, que s’alcen com una impressionant muralla separant-nos de França. Aquesta serralada, quan s’acosta al mar, a la part més oriental de l’Empordà, rep el nom de l’Albera.

Tota la comarca és sembrada de petits pobles medievals plens d’història i llocs singulars, que mereixen la vostra visita: des de terra, passejant pels seus carrers i places, o des de l’aire, si vols gaudir d’un paisatge únic.

El territori és com la paleta d’un pintor, amb els colors propis de cada estació.
És un privilegi poder gaudir de tan singular espectacle des de l’aire, amb la calma i el silenci que ens proporciona un vol amb l’Alè de Drac.