SENSACIONS 2017-05-10T18:19:37+00:00

Si preguntes a qualsevol persona que hagi volat amb nosaltres, sobre la seva experiència de bon segur que les primeres paraules que diran seran: calma, pau i serenitat.
El vol amb globus aerostàtic és una experiència única, que comença al matí, ben d’hora, quan neix el dia. Amb les primeres llums, començarem a muntar-lo i a posar-lo a punt pel vol.
L’enlairament és, sens dubte, el moment més emocionant. Quan la cistella s’eleva, enmig del rugit del cremador, una estranya sensació ens envaeix. Ja en l’aire i amb el cremador en repòs, es respira calma i silenci difícils d’experimentar en altres llocs.
Mentrestant veurem discórrer plàcidament l’Empordà als nostres peus. El vol té una durada aproximadament d’una hora. Passat aquest temps, buscarem la zona d’aterratge més propícia.
Una vegada a terra es procedeix a recollir el material i seguidament ens dirigirem a acontentar el nostre estómac a un bar proper amb un esmorzar típic de la regió i lliurament el diploma acreditatiu, que us mereixeu!!!!!